Schmink en Glitter Tattoo Verhuur

Bent u op zoek naar schmink voor het verjaardagsfeestje van uw kind, evenement of bedrijfsfeest? Zijn uw kinderen ook zo weg van die mooie glitter tattoos in alle mogelijke kleurtjes? Dan bent u bij Dreamdesignz op het juiste adres. Met een flinke dosis ervaring op zak, maakt Dreamdesignz uw dromen waar. Wij geven de door u georganiseerde activiteit de kleur die het nodig heeft.

Wat is er nu leuker om je mooi te laten schminken als prinses, tijger, of welk design dan ook? Kinderen zijn er gek op. Of u nu op zoek bent naar een schminker die de kinderen omtovert naar hun mooiste fantasie, een thema heeft uit te dragen of zelfs volwassenen wilt voorzien van een mooie Eye design, alles is mogelijk.
Inmiddels ben ik in het bezit van het officiële Honor Student Elite diploma van de International Face Painting school. Een wereldwijd officieel erkend diploma waar niet alleen het schminken van designs wordt aangeleerd, maar ook het gebruik van en kennis over diverse materialen en hygiëne staan hoog in het vaandel.

Glitter tattoos zijn altijd een hit op elk feest of evenement. Van kleuter tot tiener en zelfs volwassenen zijn altijd dolenthousiast over de glitter tattoos. Met het zetten van glitter tattoos kan uw feest niet meer stuk. Een glitter tattoo gaat ook nog eens dagen mee, hoe leuk is dat?
In het assortiment van glitter tattoos hebben wij standaard een matte zwarte inkt, waardoor zelfs mannen het leuk vinden om een (bijna) echte stoere tattoo te laten zetten.

Wij zijn voorzien van onze eigen schminktafel en kruk, zodat u geen omkijken heeft naar een geschikte werkplek. U zorgt voor de locatie, wij voor de rest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Unicorn

Vlinder glitter tattoo

Inschrijven